Vuoden 2009 kunniaksi laadin vuosihoroskoopin. Tein tämän jo vuoden alussa joten laitan sen tänne myöhässä, mutta onhan vuodesta vielä puolet jäljellä! Käytin ennustusvälineenäni astrologisten karttojen sijaan kahta kirjaa, joita availin umpimähkäisistä kohdista. Jos joku haluaa uskoa horoskooppeihini, hän voi tehdä sen hyvillä mielin; isoäitini on enneunien näkijä, ja voihan olla, että kohtalottaret todella ohjasivat minua työssäni ;) Arvaakohan kukaan, mitkä kaksi kirjaa ovat kyseessä…

OINAS
oinas.jpg

Tämä vuosi on otollista aikaa ystäväpiirin laajentamiselle. Tänä vuonna tulet myös herkästi ymmärtämään mitä puhdas rakkaus merkitsee. Joudut tekemään tänä vuonna tavallista enemmän töitä ansaitaksesi luottamusta. Tänä vuonna kannattaa vältellä hulluttelua ja pahansisuisuutta aivan erityisesti.
Ongelmia kohdatessasi: turvaudu lähipiiriisi ja elä yleisesti hyväksyttyjen sääntöjen mukaan

HÄRKÄ

hrk.jpg

Vuoden 2009 aikana kohtaat aiempaa enemmän uusia tuttavuuksia. Huomaat, että silmien kautta pääset parhaiten perille muiden ihmisten ajatuksista. Valitettavasti et tule tänä vuonna herättämään töilläsi ja teoillasi sitä kunnioitusta, jonka ansaitsisit. Sinun kannattaa vältellä niin liiallista avokätisyyttä kuin itaruuttakin.
Ongelmia kohdatessasi: joskus asiat hoituvat paremmin jonkun toisen välityksellä

KAKSOSET

kaksoset.jpg

Tulet vuoden aikana liikkumaan piireissä, joissa kainous on valttia. Opit arvostamaan ystävien kanssa vietettyä aikaa. Vuodelta 2009 sinun on turha odottaa kestävää romanttista ihmissuhdetta. Sinun kannattaa vältellä toisten ihmisten miellyttämistä imartelulla.
Ongelmia kohdatessasi: puhu asioista muille ihmisille

RAPU

rapu.jpg
Vuosi tulee olemaan voittojen ja tappioiden vuoristorataa, jota erilaiset epäilykset varjostavat. Uudesta taidosta on sinulle paljon hyötyä tänä vuonna, jos vaivaudut opettelemaan jotakin. Palvontaa ei tänä vuonna heru osaksesi muilta ihmisiltä. Tänä vuonna sinun ei kannatakaan käyttää hampaitasi, vaan suhtautua elämääsi niin tyynesti ja pehmeästi kuin taidat.
Ongelmia kohdatessasi: punnitse tarkkaan kaikkia mahdollisuuksiasi

LEIJONA

leijona.jpg
Jossakin vaiheessa vuotta eräs käsikirjoitus tulee vaikuttamaan paljon elämääsi. Tänä vuonna sinulla on hyviä saumoja kartuttaa varallisuuttasi. Vuosi ei tule sisältämään juurikaan siveyttä. Sinun kannattaa karttaa lyömistä ja lyödyksi tulemista.
Ongelmia kohdatessasi: ota opiksesi ja toimi seuraavalla kerralla toisin

NEITSYT
neitsyt.jpg
Tämä vuosi tuo tullessaan monia tilanteita, joissa päädyt herkästi suutelemaan toisia ihmisiä. Tulet ymmärtämään, kuinka ihmisiin voi vaikuttaa tavalla jolla heitä kosketat. Tänä vuonna sinun on vaikea tiedostaa asioita, jotka tuottavat sinulle iloa tai nautintoa. Sinun ei kannata tehdä mitään kiellettyä tai laitonta etenkään tänä vuonna.
Ongelmia kohdatessasi: jätä turha huvittelu taka-alalle

VAAKA
vaaka.jpg
Tänä vuonna törmäät helposti tilanteisiin, joissa olet syystä tai toisesta muiden yläpuolella. Tulet näkemään, millaisia seurauksia asioiden salailulla voi olla. Vuodelta 2009 ei ole odotettavissa viettelyksiä. Liioittelun ja yliarvioimisen vaara on tänä vuonna suuri.
Ongelmia kohdatessasi: älä käännä selkääsi läheisillesi

SKORPIONI

skorpioni.jpg

Vuosi 2009 muodostuu hyvin monipuoliseksi ja eloisaksi aikakaudeksi sinulle. Opit entistä paremmin sietämään ihmisiä, jotka eivät jaa ajatusmaailmaasi. Aloilleen asettuminen ei tänä vuonna onnistu. Sinun kannattaa harkita tarkkaan, ennen kuin teet suuria uhrauksia jonkin asian eteen.
Ongelmia kohdatessasi: turvaudu auktoriteetteihin

JOUSIMIES
jousimies.jpg
Sinun on tämän vuoden aikana helppo lepytellä muita ihmisiä suututettuasi heidät. Tästä vuodesta muodostuu vuosi, joka luo pohjaa tulevaisuudelle. Vipinää ja melskettä ei tosin ole tiedossa sinulle. Varo väsyttämästä itseäsi muiden ihmisten miellyttämisen tähden.
Ongelmia kohdatessasi: sinun kannattaa hyökätä puolustautumisen sijaan

KAURIS
kauris.jpg
Tänä vuonna sinun apuasi tullaan todella tarvitsemaan. Saat huomata, millainen vaikutus lahjojen antamisella ja vastaanottamisella on parhaimmillaan ja huonoimmillaan. Todennäköisesti sinuun iskee jossain vaiheessa vuotta kuume tai mania johonkin asiaan. Vuonna 2009 tehdyillä pahoilla teoilla on kauaskantoisemmat vaikutukset kuin yleensä.
Ongelmia kohdatessasi: tulet tänä vuonna kohtaamaan enemmän läheistesi ongelmia kuin omia ongelmiasi, ja sinun tulee auttaa heitä puhumalla heidän kanssaan

VESIMIES
vesimies.jpg
Vuonna 2009 tulet ajautumaan usein tilanteisiin, joissa sinun on toimittava tuomarina. Saat huomata, että ahdistavista asioista pakeneminen on joskus järkevin ja eettisin vaihtoehto. Sinun ei pitäisi joutua tekemään suuria uhrauksia tänä vuonna. Varo omimasta asiaa, joka ei ole sinun.
Ongelmia kohdatessasi: sinun on järkevää olla peittelemättä tunteitasi ja ajatuksiasi

KALAT
kalat.jpg
Tulet kohtaamaan johonkin ilmiöön tai henkilöön, joka tekee sinuun suuren vaikutuksen. Saat harjoitusta rahankäyttöösi tulevaisuutta varten. Tänä vuonna muut ihmiset katsovat virheitäsi sormien läpi helpommin kuin edeltävinä vuosina, ota siis rennosti. Vältä jaottelemasta ihmisiä kategorioihin ensivaikutelmien perusteella.
Ongelmia kohdatessasi: pyri lähestymään ongelmia siltä kannalta, että olet kyllin viisas selvitäksesi niistä