- Tuomio raiskauksesta, insestistä ja pedofiliasta olisi kahlitseminen vilkkaalle julkiselle paikalle ja ihmisoikeuksien mitätöiminen esim. viikoksi. Tämän jälkeen rikokseen syyllistynyt henkilö kastroitaisiin.
- Tuomio pettämisestä olisi ensikertalaisille jonkinlainen siveysvyö määrätyksi ajaksi. Jos henkilö siveysvyöstä luopumisen jälkeen syyllistyisi rikokseen vielä toistekin, hänet tehtäisiin kykenemättömäksi sukupuoliseen kanssakäymiseen joko eliminoimalla siihen vaadittavat elimet tai estämällä seksuaalista mielihyvää tuottavien välittäaineiden vapautuminen aivoissa. Petetyllä on vuosi aikaa tehdä rikosilmoitus laskien sitä päivästä jolloin hän sai tietää tulleensa petetyksi, sen jälkeen pettämisrikos vanhenee.
- Seksuaali- tai väkivaltarikokseen syyllistyneet ulkomaalaissyntyiset menettäisivät Suomen kansalaisuuden ja/tai oleskeluluvan ja heidät karkoitettaisiin maasta.
- Raiskaajin, ryöstäjiin ym. päällekarkaajin saavat sekä uhri että sivullinen auttaja käyttää juuri niin voimallisia keinoja kuin tilanne HEIDÄN mielestään edellyttää. Hyökkääjä maksaa sekä uhrille aiheutuneet kulut ja korvaukset aiheuttamastaan haitasta ETTÄ palkkion uhria auttaneelle henkilölle, joka saa myös teostaan jonkinlaisen urhoollisuusmitalin.

- Kansanedustajien palkka olisi 2500 euroa kuukaudessa. Heille kuitenkin maksettaisiin korvauksia työmatkoista julkisilla liikennevälineillä, ja niille jotka asuvat kaukana pääkaupunkiseudusta, tarjottaisiin vuokrayksiötä Helsingistä (mikäli kansanedustaja katsoo tällaisen työpaikka-asunnon tarpeelliseksi).
- Äänioikeutta anottaisiin yleissivistystä ja älykkyyttä mittaavalla testillä, johon saisivat osallistua kaikki 16-vuotta täyttäneet. (Samankaltaisella testillä haettaisiin myös lisääntymisoikeutta, jos olisi oikein abortoida lapsi sillä perusteella, että vanhemmat eivät täytä vanhemmuuskriiteerejä. Hankalaa.)

- Koulukiusaajat pakotettaisiin vaihtamaan koulua ja maksamaan uhrilleen korvauksia henkisestä ja fyysisestä kärsimyksestä, työpaikkakiusaajat menettäisivät työpaikkansa. Jos he kiusaisivat seuraavallakin työpaikalla, heidät laitettaisiin määräajaksi valtion tai kunnan leipiin johonkin matalapalkkaiseen ja yksinkertaiseen työhön riipumatta siitä, millainen koulutus heillä on.
- Peruskoulun ja lukion liikuntatunneilla ei arvosteltaisi oppilaita.
- Ylioppilastutkintoon tähtäävä opiskelu iltalukioissa katsottaisiin täystoimiseksi opiskeluksi ja opiskelijat saisivat tältä ajalta opintotukea.