Ainekset: vehnäjauhoja, perunajauhoja, kaakaojauhetta, kananmunia, canderellia/sokeria, leivinjauhetta taloussuklaata, persikoita, kuohukermaa, rahkaa (raaka sipuli)

1. Vatkaa munat ja canderelli vaahdoksi. Ne ovat tarpeeksi vaahtoutuneita sitten, kun voit kirjoittaa siihen vatkaimella rakastettusi nimikirjaimet ja ne jäävät pinnalle. Jos sinulla ei ole rakastettua, kirjoita "O" tai "V" sen mukaan, kumpaa kättäsi käytät.
2. Sulata suklaa mikrossa, säästä osa raastettavaksi kakun päälle.
3. Yhdistä. Jos et osaa, katso mallia kuvasta 1.
4. Kaada toiseen kippoon kuivat aineet. Vehnäjauhoja, perunajauhoja ja kaakaojauhoja siinä suhteessa kuin niitä löytyy, leivinjauhetta sellainen sopivalta tuntuva määrä.
5. Yhdistä. Tässä vaiheessa huomataan, että jauhoja tulikin liikaa, mutta se ei haittaa, eipähän tartu käsiin. Painele vuokaan.
6. Huomaa, että uuni olisi jo pitänyt laittaa lämpenemään 175 asteeseen. Tee se nyt.
7. Anna paistua 5-10 min. Kokeile tulitikulla, joko on kypsää.
8. Ota pois uunista ja väännä itkut, kun se näyttää niin rumalta.
9. Älä laita kokonaisia persikoita kakkuun kuten tehtiin joskus vuonna 2006, vaan pilko ne. Pese ne, koska ne maistuvat hyviltä ilman sitä sokerilitkuakin. Sekoita ne siihen rahkaan.
10. Läästi kakun päälle. Älyä, että kakusta olisi pitänyt tulla kaksikerroksinen, koska on hassua laittaa kermavaahtoa rahkasekoituksen päälle.
11. Ihmettele mistä helkkarista repäiset toisen kerroksen. Jatka pähkäilyä 3-8 min, kunnes saat ahaa-elämyksen ja luet seuraavaan kohtaan.
12. Toista kohdat 1-8, mutta vähemmillä aineksilla. Nyt et voikaan käyttää suklaan jäämiä koristeena kakun päällä, sillä joudut käyttämään sen tähän :(
12.5. Nyt sinun on saatava 2. kerros pois vuoasta. Käytä juustohöylää, kun et kuitenkaan satu omistamaan kakkulapiota.
13. Länttää se aiemman kakun päälle. Katso kuvasta 2, miltä kakkusi pitäisi nyt näyttää.
14. Vatkaa kerma ja peitä sillä kakkusi virheet. Visko nonparelleja siihen päälle ja peitä sillä kuorrutuksen virheet.
15. Ole niin ylpeä ja iloinen, että riennät heti Facebookiin kertomaan kaikille uljaasta saavutuksestasi!

Vinkkejä:
-Älä suotta pese lusikoita ym. sen jälkeen, kun olet nuollut niitä. Haluathan parantaa kakunsyöjien vastustuskykyä?
-Sipuli on sitä varten, että sen avulla voit tirauttaa itkut, jos kaverisi eivät muuten suostu maistamaan aikaansaannostasi.
-Kannattaa sammuttaa uuni käytön jälkeen.
-Esiliinoilla on ihan oikeasti joku funktio

leivonta006crop.jpg

Kuva 1

leivonta007.jpg

Kuva 2

leivonta010crop.jpg

Kuva 3 - vòila!